Co nepropásnout v červnu

Červen je unikátní příležitost pro všechny Čechy a Slováky zúčastnit se světových krypto akcích v Praze, která hostí letošní DeFi Summer. Akcí v Praze proběhne doopravdy spousta a jde o unikátní příležitost potkat tvůrce vašich oblíbených protokolů naživo.

3.-4. června se bude konat UTXO Prague – dnes už tradiční kryptoměnová konference v krásném prostředí Gabriel Loci, která cílí jak na nováčky, tak lidi se zkušenostmi v kryptu. Většina přednášek je v češtině nebo ve slovenštině.  Vstupenky můžete pořídit zde.

3.-5. června proběhne v Praze Gateway to Cosmos. Třídenní akce zaměřená na ekosystém Cosmosu. Vystoupí zakladatelé největších protokolů na síti Cosmos – jako Sunny Aggarwal z týmu Osmosis nebo Zaki Manian z projektu Sommelier. Lístky jsou k dostání zde.

8.-10. června se v Praze bude konat největší a nejvýznamnější čistě bitcoinová akce v historii Česka - BTC Prague. Dvoudenní veletrh navštíví například Michael Saylor nebo Adam Back. Vstupenky můžete koupit zde.

Paralelně s BTC Prague se koná 9.-11. června obdobná akce pro Ethereum – ETH Prague. Paralelní Polis a La Fabriku tak navštíví Vitalik Butarin, tvůrce ETH, a další zajímavé osobnosti ze světa ETH. Lístky si můžete pořídit samostatně anebo dohromady s DeFi Summit lístkem zde.

DeFi summit bude probíhat současně s ETH Prague konferencí v Paralelní polis, ale zaměřený bude na veškeré jiné altcoiny a DeFi protokoly. 

Garant stránky:

Foto: unsplash.com